Fuji Fredrik logo
Utbud av tjänster

Tävlingar ATLETER

Jag åker runt på olika Bodybuilding- och Fitnesstävligar och fotograferar professionella bilder på atleterna på scen. Alla intäkter jag har från försäljningen av bilderna går oavkortat till att uppgradera fotoutrustningen. På detta sätt vinner vi båda på detta. Du får riktigt grymma och skarpa bilder, jag kan uppdatera min kamerautrustning och tar vassare bilder för varje år som går.Ska du deltaga i en tävling?

Då går det bra att förboka mig för att bli garanterad att jag lägger extra mycket fokus på att fånga många bra bilder på just dig. Jag kallar det för Specialbevakning och det har varit ett uppskattat sätt att boka på. Specialbevakning

Grunden för att kunna garantera att just du hamnar på minst 8 bra bilder är att du anmäler till mig att du vill ha Specialbevakning. Jag skriver då upp dig på en lista och håller koll på dej när det är din tur att tävla. Några dagar efter tävlingen får du små provbilder mejlade till din e-post garanterat helt gratis! Skicka gärna DM till mig på Instagram för att boka detta.

Vill du sedan ha dina grymma bilder högupplösta får du hela serien till ett riktigt bra pris!SNABBARE LEVERANS!
Vill du vara bland de första som får sina bilder så skippar du provbilderna och går direkt på de högupplösta. Det tar en stund för mig att skapa och mejla småbilderna, så om du vet med dig att du vill ha bilderna och dessutom vill ha dem snabbare så är det här alternativet för dej. Jag hanterar alla bildleveranser i turordning, men snabbleveranserna skickas först ut.


Kontakta mig för mer information och bokning!

Jag fotograferar bröllop, dop, tillställningar och personliga fotograferingar med utgångspunkt från Eskilstuna. Jag tar mig gärna an uppdrag över hela vårt avlånga land.


Fotograferingen här på FujiFredrik har jag som en underbar kreativ tillflyktsort som ligger mig varmt om hjärtat och som jag brinner lite extra för.


Jag fotograferar levande, naturliga och dokumentära bilder. Jag strävar alltid efter att fånga ögonblicket som det är "på riktigt". Jag vill att man ska få en genuin och positiv upplevelse när man ser på mina bilder.


Jag fotograferar gärna live på olika event eller tillställningar. Jag har även en portabel fotostudio som jag reser riket runt med och fotograferar On location.


Hör av dig till mig när du vill bli fotograferad!