Fuji Fredrik logo
Utbud av tjänster

Fotografering

ON LOCATION

Jag fotograferar på lokala gym!


Jag har all utrustning som behövs för att få till riktigt grymma bilder. Du väljer hur avancerat vi ska fotografera. Jag har tre olika paket att välja bland. Se nedan! 


Platsen vi fotograferar på bestämmer du. Jag fotograferar på ditt gym, eller hemma  hos dig. Vi kan även fotografera på mitt lokala gym i Eskilstuna, eller hemma hos mig i min lilla studio. Valet är ditt.


Jag har en hel del utrustning vi kan använda för kreativa bilder. Du kan bland annat välja att vi använder oss av färgglada ljusstavar, rökmaskin och färgade blixtar som fixar den rätta stämningen i bilderna.


Paket 1 - Fotograf och kamera
Det här är den enklaste varianten. Jag tar med mig en bra kamerautrustning och dokumenterar din form på ditt lokala gym eller annan plats. Vi fotograferar i upp till 2 timmar och du får ett fint album med utvalda bilder, samt en USB-sticka med dina bildfiler, att dela på sociala medier.


Paket 2 - Fotograf, kamera och en blixt
Den här varianten är lite mer hard core. Förutom föregående utrustning tar jag även med mig en blixt för att forma ljuset, få fram musklerna lite bättre och få till bilder som sticker ut i mängden. Fotograferingstiden är upp till 2 timmar och du får ett fint album med utvalda bilder, samt en USB-sticka med dina bildfiler, att dela på sociala medier.


Paket 3 - Fotograf, kamera och flera blixtar efter behov
Den här varianten är till för dej som går all in. Förutom föregående utrustning tar jag även med mig fler blixtar och ljusformare. Nu kan vi få till liknande ljussättning som scenbilderna på tävlingarna. Vi kan även experimentera med olika färger på bakgrunden.
Fotograferingstiden är upp till 2 timmar och du får ett fint album med utvalda bilder, samt en USB-sticka med dina bildfiler, att dela på sociala medier.


Kontakta mig för mer information och bokning!

Tävlingar ATLETER

Jag åker runt på olika Bodybuilding- och Fitnesstävligar och fotograferar professionella bilder på atleterna på scen. Alla intäkter jag har från försäljningen av bilderna går oavkortat till att uppgradera fotoutrustningen. På detta sätt vinner vi båda på detta. Du får riktigt grymma och skarpa bilder, jag kan uppdatera min kamerautrustning och tar vassare bilder för varje år som går.Ska du deltaga i en tävling?

Då går det bra att förboka mig för att bli garanterad att jag lägger extra mycket fokus på att fånga många bra bilder på just dig. Jag kallar det för Specialbevakning och det har varit ett uppskattat sätt att boka på. Specialbevakning

Grunden för att kunna garantera att just du hamnar på minst 8 bra bilder är att du anmäler till mig att du vill ha Specialbevakning. Jag skriver då upp dig på en lista och håller koll på dej när det är din tur att tävla. Några dagar efter tävlingen får du små provbilder mejlade till din e-post garanterat helt gratis! Skicka gärna DM till mig på Instagram för att boka detta.

Vill du sedan ha dina grymma bilder högupplösta får du hela serien till ett riktigt bra pris!SNABBARE LEVERANS!
Vill du vara bland de första som får sina bilder så skippar du provbilderna och går direkt på de högupplösta. Det tar en stund för mig att skapa och mejla småbilderna, så om du vet med dig att du vill ha bilderna och dessutom vill ha dem snabbare så är det här alternativet för dej. Jag hanterar alla bildleveranser i turordning, men snabbleveranserna skickas först ut.


Kontakta mig för mer information och bokning!