Fuji Fredrik logo
Om mig - Kontakt

Kontakt - Bokning - Om mig

Kontakt och bokningsinformation


Välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller önskar boka en fotografering.


Jag återkommer med svar så fort jag har möjlighet!

Skicka gärna ett meddelande här!

 
 
 
 
 

Om mig

Det är jag som är Fredrik på FujiFredrik. Skaparen av härliga bilder som bevarar dina minnen för evigt.


Jag fotograferar levande, naturliga och dokumentära bilder. Jag strävar alltid efter att fånga ögonblicket som det är på riktigt.

Jag vill att man ska få en genuin och positiv upplevelse när man ser på mina bilder. Helst ska det kännas som att man återupplever händelsen på riktigt.


Jag utgår ifrån Eskilstuna och har fotografering som ett genuint intresse. Utöver fotograferandet håller jag även fotokurser på Medborgarskolan i Eskilstuna, samt jobbar heltid som ekonomiadministratör.


Fotograferingen här på FujiFredrik har jag som en underbar kreativ tillflyktsort som ligger mig varmt om hjärtat och som jag brinner lite extra för. Jag driver därför en enskild firma där jag jobbar med fotografering, retushering, filmskapande, fotokurser och bildförsäljning. Det är den verksamheten du är i kontakt med nu när du läser det här.


Namnet FujiFredrik kommer ifrån tiden när jag drev fotobutiken Fuji Foto Center i Eskilstuna. Där var det en av mina leverantörer som gav mig smeknamnet fujifredrik. Sedan dess har namnet levt kvar.