Fuji Fredrik logo
Fotograferingar

FINA BILDER


Jag fotograferar med utgångspunkt från Eskilstuna och tar mig gärna an uppdrag över hela vårt avlånga land.


Fotograferingen här på FujiFredrik har jag som en underbar kreativ tillflyktsort som ligger mig varmt om hjärtat och som jag brinner lite extra för.


Jag fotograferar levande, naturliga och dokumentära bilder. Jag strävar alltid efter att fånga ögonblicket som det är på riktigt. Man ska få en genuin och positiv upplevelse när man ser på mina bilder.


Jag fotograferar gärna live på olika event eller tillställningar. Jag har även en portabel fotostudio som jag reser riket runt med och fotograferar On location.


Hör av dig till mig när du vill bli fotograferad!

ALLA VI ÄLSKAR

Min vision är att skapa tidlösa bilder.

Jag fångar de små och de stora ögonblicken - och allting däremellan.

 

Min fotografiska stil under ett evenemang kan bäst beskrivas som dokumentär fotografering eller fotojournalism. Det innebär att jag fångar en händelse i en avslappnad, diskret stil och utan behov av flera, ibland stela familjegruppfoton och besvärliga poser. Du kommer därför sällan se eller höra mig posera er, förutom eventuellt vid små diskreta justeringar vid behov. Jag ser stort värde i tidlösa och naturliga bilder som berättar en äkta och levande historia.


När det drar ihop sig till bröllop kan det kännas som att det är tusen saker som ska planeras. Det är då du kontaktar mig så löser jag allt som har med fotograferingen att göra. Du kan boka mig för bara vigseln, eller hela dagen om du vill.


Gäller det härliga familjebilder på dina barn eller barnbarn, eller varför inte familjens kära husdjur, så ordnar jag även det med kärlek!


För din och min trygghet skriver vi alltid ett avtal på fotograferingen.


FITNESS &

BODYBUILDING

Jag är oerhört tacksam över att så många vill bli fotograferade av mig. 


Jag har en smidig portabel fotostudio som jag tar med mig till olika gym eller vardagsrum runt om i Sverige.


Fördelen som jag ser det är att bilderna blir levande på ett naturligt sätt när man kan fotografera på en hemmavan plats. Dessutom finns all rekvisita i form av maskiner och vikter att tillgå om vi fotograferar dej på gymmet.


Jag brukar ta med mig några kameror och ett antal olika objektiv, anpassade efter hur vi ska plåta. Vid behov tar jag även med mig ljus i form av studioblixtar samt ett antal olika ljusformare.


Du kommer garanterat känna dig som den stjärna du förtjänar att vara när vi fotograferar.


Jag levererar samtliga bra bilder till dig. 


Hur går man tillväga?

Kontakta mig här och tala om att du är intresserad, samt ställ några frågor om du har det.

Jag återkommer då till dej med  svar inom kort. Beroende på var du bor kommer jag att boka ett fysiskt möte eller ett telefonmöte, där vi går igenom allt det praktiska. Därefter pratar du med ditt gym om det går bra att vi kommer och fotograferar dej, samt vilken dag och tid de tycker passar bäst. Därefter kommer jag till avtalad tid och plats.


Själva fotograferingen tar ungefär 2 timmar, inklusive upp- och nedpackning av min utrustning.

Bokar ni in fler fotograferingar på samma gym till samma tillfälle kan mängdrabatt erbjudas!

Jag åker runt på olika Bodybuilding- och Fitnesstävligar och fotograferar professionella bilder på atleterna på scen. Alla intäkter jag har från försäljningen av bilderna går oavkortat till att uppgradera fotoutrustningen. På detta sätt vinner vi båda på detta. Du får riktigt grymma och skarpa bilder, jag kan uppdatera min kamerautrustning och tar vassare bilder för varje år som går.


Ska du deltaga i en tävling?

Då går det bra att förboka mig för att bli garanterad att jag lägger extra mycket fokus på att fånga många bra bilder på just dig. Jag kallar det för Specialbevakning och det har varit ett uppskattat sätt att boka på. 


Specialbevakning

Grunden för att kunna garantera att just du hamnar på minst 8 bra bilder är att du anmäler till mig att du vill ha Specialbevakning. Jag skriver då upp dig på en lista och håller koll på dej när det är din tur att tävla. Några dagar efter tävlingen får du små provbilder mejlade till din e-post garanterat helt gratis! Skicka gärna DM till mig på Instagram för att boka detta.

Vill du sedan ha dina grymma bilder högupplösta får du hela serien till ett riktigt bra pris!


SNABBARE LEVERANS!
Vill du vara bland de första som får sina bilder så skippar du provbilderna och går direkt på de högupplösta. Det tar en stund för mig att skapa och mejla småbilderna, så om du vet med dig att du vill ha bilderna och dessutom vill ha dem snabbare så är det här alternativet för dej. Jag hanterar alla bildleveranser i turordning, men snabbleveranserna skickas först ut. Kontakta mig för mer information och bokning!